Mi nismo rođeni zli, mi nikad to nismo ni postali.

Sunce namah ozari nam grad. Proljeće mašala zabehara raspoloženjem i bojama.

Nije me bilo, jer sam bila zijanjena svemu što moram ćuti, vidjeti i doživjeti na današnjem vaktu. Eto smiješno, ali baš se iznenadih mentalitetom ljudi, postupcima, suvišnim komentarima. I ni u jednom trenutku nisam posumnjala da je svemir ipak veći od ljudske gluposti. Ma nikad, ne dam to reći.

Eto od nas zatupljenih Bosanaca nikad neće postati svjetina. Odmah osudimo svaki korak prosvjetljenja i vođenja ka Evropi, Zapadu, Svijetu, kur**vima i palčevima da prostite.

Spraviše nam grad u gradu, od onog BBI. Narodu se zanebesa od cijena, poljuljaše nas dva zemljotresa usred recesije, treći nas onaj koji se navodno mora dogoditi nakon dva, fakat bijahu razorniji. Mislim jebeš me (oprostite) ali ako bi onu majicu što je ista kao u Azelu (20 KM) platila 299, u novom BBI (Jer je marka izmišljena), e vala ne bih.

Mama mi reće sinoć da ne zaboravim ko sam. Znam ja ko sam. Ne jedem svinjetinu, nikad i nisam, ne samo što je haram nego nisam ni došla u priliku, a bome nisam ni htjela. Ali eto što je ne bi prodavali u Konzumu u BBI. Pila jesam, i eto što nema alkohola u BBI?

Garant hoće da nam ukinu onaj prefiks MULTIETNIČKA iz države. Jer baš smo otišli u helač.

Eto i slika šljašti kao i glupost nam u kosmosu.

 

Komentariši